Tallers de fusteria per centres educatius

D'aprenents a mestres

A través del taller d'aprenents a mestres els infants descobriran l'ofici de la fusteria com un vehicle d'expressió artística al seu abast. Donant-los la possibilitat de desenvolupar la creativitat i fomentant el gust pels productes artesans fets amb materials naturals.
En el desenvolupament del taller els infants podran posar en pràctica i entendre de manera vivencial el càlcul de dimensions, els volums a través de les peces o la resistència dels materials. Una divertida manera de "tocar" amb les pròpies mans la física i les matemàtiques.
Que puc fer amb un tros de fusta? Alguna cosa útil o bonica? Seré capaç d'utilitzar eines potencialment perilloses? La resposta a aquestes i altres preguntes després del taller serà "Si". La fusteria desperta de manera natural la capacitat de confiar en un mateix i en les pròpies capacitats.

Taller de fusteria per fires i esdeveniments

TAP

Us obrim les portes al TAP, el nostre taller itinerant. El portem allà on ens digueu. Tots i totes sou convidades al gran espectacle de l'ofici de crear. On els somnis es fan realitat a partir d'un bocí de fusta. Oferim tallers i activitats infantils a centres educatius, fires i esdeveniments per: Fomentar la imaginació dels infants, posar en valor l'artesania i recuperar la fusta com un material versàtil, durador i sostenible. Preparades per desTAPar la imaginació?