Arrelats a la terra i la natura

Tenim el nostre taller ubicat al Montseny, vivim envoltats de arbres, gorgs i rieres. Un espai que inevitablement desperta l'amor per la natura. Per això les nostres joguines tenen l'ànima de fusta ecològica i sense tractar, per ser respectuosos amb els boscos i el planeta.

L'artesania com a filosofia de vida

Les nostres produccions són limitades perquè elaborem cada joguina una a una. L'Israel talla i esculpeix seguint el dibuix de la veta natural de cada bloc de fusta, les poleix pacientment fins que no queda ni una aresta i les deixa el temps necessari en els bidons de tintat per que el color penetri fins al moll de cada peça. És un procés lent que demana anar sense pressa. Però és com ens agrada treballar. És com ens agrada viure.

Educació a través del joc

Creiem en la joguina com l'eina ideal per fomentar el procés de descoberta. Les nostres joguines són un punt de partida, un camí sense indicacions preestablertes. Un objecte obert a mil interpretacions per gaudir, imaginar i donar la possibilitat als infants per desenvolupar les seves capacitats a través de les sensacions, la diversió i l'aprenentatge

La màgia: ingredient fonamental

Igual que els contes ens que s'inspiren, les joguines de PICABUC es nodreixen d'espais imaginaris, s'alimenten de la fantasia que destil·len els personatges de les novel·les que ens han fet créixer i ens retornen tota la màgia en la que creiem quant som infants. Ens agrada creure que les nostres joguines les podríem trobar en unes golfes i que un cop obres la caixa que les guarda qualsevol cosa pot passar. Us sona la historia?